NTI Verkkotilapalvelun käyttöehdot

Nämä käyttöehdot muodostavat sitoavan sopimuksen käyttäjän (joko yksityishenkilön tai juridisen henkilön) ja NTI Yhtiön välillä. Nämä ehdot koskevat NTI verkkotilapalvelua, siihen liittyviä ohjelmistotuotteita mukaanlukien kaikki päivitykset ja kirjalliset dokumentit. Sekä ohjelmistoista että palveluista käyttetään nimitystä "Tuotteet." Klikkaamalla "HYVÄKSYN" tai vastaavaa painiketta, tai käyttämällä Tuotteita, käyttäjä hyväksyy nämä ehdot. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, hyväksyntää ei tule merkitä eikä Tuotteita tule käyttää. Jos käyttäjä hyväksyy nämä ehdot juridisen henkilön puolesta, ilmaistaan että käyttäjällä on valtuudet sitoa kyseinen juridinen henkilö näihin ehtoihin.

    1. Kirjanpito & maksut

Sinun täytyy rekisteröityä NTI-yhtiön kanssa ennen kun voit käyttää palveluja ja sitoutua säilyttämään rekisteröintitietosi täsmällisinä, täydellisinä, ja päivitettyinä käyttääksesi palveluja. Jos rekisteröidyt maksetulle tilille, sitoudut maksamaan tilausmaksut ja muutuvat käyttöön perustuvat maksut, mikäli niitä esiintyy, jotka koskevat valittua tilityyppiä ja hyväksy kaikki koskevat rajoitukset, kuten käyttöön tarkoitetun verkkotilan kokorajoitukset. Jos ylität tilillesi myönnetyn verkkotallennustilan, hyväksyt että NTI voi rajoittaa kykyäsi varmuuskopioida tietoja kunnes tallennustilan käyttöä on vähennetty tai kirjaudut toiselle tilille jolla on suurempi tallennustila tai jossa on rajaton tallennustila. Jos käytät luottokorttia maksamiseen, voit valtuuttaa NTI:n uudistamaan tilauksen automaattisesti ja veloittamaan kulloinkin voimassaolevan vuosimaksun tiliisi liittyvälle luottokortille ellet ilmoitta NTI:lle etukäteen, että et halua uusia tilausta.

    2. Salasana & Suojaus

Olet vastuussa salasanojesi suojasta ja sinun on sovittava olemaan paljastamatta salasanoja kolmannelle osapuolelle. Olet vastuussa kaikesta toiminnasta, joka tapahtuu käyttäjätunnuksiäsi ja tilejäsi käytettäessä. Jos kadotat tiliesi salasanoja tai salausavaimia, voit menettää varmuuskopiotietosi. Ilmoita NTI-yhtiölle välittömästi luvattomasta tilin käytöstä tai muista Palveluun liittyvistä suojausrikkomuksista. Jos NTI toteaa, että turvallisuus on rikottu tai todennäköisesti tulee tapahtumaan tulevaisuudessa, NTI voi keskeyttää tilisi ja vaatia sinua muuttamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

    3.Tietosuojakäytäntö

Käyttäjä suostuu siihen että henkilötietojen, varmuuskopiotietojen tai muiden NTI yhtiön keräämien tietojen käsittelyyn sovelletaan NTI-yhtiön tietosuojakäytäntöä, joka on lisätty viitteenä näihin Ehtoihin. Tutustu tietosuojakäytäntöön. Tutustu tietosuojakäytäntöön.

    4.Palvelujen & sovellusten käyttö

Liittyen näihin Ehtoihin, NTI myöntää käyttäjälle rajoitetun, ei-yksityisen, ei-siirrettävän ja peruutettavissa olevan lisenssin käyttää Palveluja & sovelluksia. Käyttäjä voi asentaa ja käyttää sovelluksia ajettavassa muodossa ainoastaan laitteissa joiden numero ja tyyppi on määritelty NTI:n tai valtuutetun jälleenmyyjän mukaan senhetkisessä tilityyppiin liittyvässä asiakirjassa. Käyttäjä hyväksyy, että tiettyjen kolmansien osapuolien koodi voidaan toimittaa ohjelmiston mukana ja että koodin mukaiset lisenssiehdot ohjaavat sen käyttöä.

Käyttäjä hyväksyy, että NTI tai kolmannet osapuolet omistavat kaikki oikeudet, nimet, ja osuudet tuotteisiin, mukaanlukien kaikki tekijänoikeudet. Lukuunottamatta näiden Ehtojen kautta myönnettyä käyttöoikeutta, NTI ja sen lisenssinantajat pidättävät kaikki oikeudet tuotteisiin, ja käyttäjälle ei ole myönnetty mitään oletettuja lisenssejä.

Käyttäjä hyväksyy että ei itse, eikä salli toisen henkilön:
 

 • alihankkia, vuokrata, lainata, siirtää tai jakaa mitään Tuotteen osaa;
 • muokata, soveltaa, kääntää tai luoda Tuotteesta johdettua aineistoa;
 • purkaa, muuntaa ohjelmistoa lähdekoodiksi, hajottaa ohjelmistoa tai yrittää selvittää Tuotteen lähdekoodia; tai
 • poistaa, peittää näkyvistä, tai muuttaa mitään tavaramerkkiä, tekijänoikeutta tai muuta Tuotteessa näkyvää valmistajan omistusoikeuksien merkintää.
 •  

      5.Lain & hyväksytyn käytön velvoitteiden noudattaminen

  Käyttäjä on vastuullinen Palveluun liittyvästä käyttäytymisestä sekä Palveluun tallennettujen varmuuskopioiden sisällöstä. Käyttäjä hyväksyy että ei itse, eikä salli toisen henkilön käyttää Tuotteita:

   
 • lakien tai määräyksien rikkomiseen;
 • kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamiseen;
 • tuotteiden jotka sisältävät viruksia tai muita haitallisia koodeja tai tiedostojen kuten troijan hevosten, matojen tai aikapommien välittämiseen.
 •  

      6.Tekijänoikeuksien suojelu

  NTI kunnioittaa toisten immateriaalioikeutta ja vaatii että Palvelun käyttäjät tekevät samoin. Käyttäessä Tuotteita, käyttäjä ei saa ladata, varastoida, jakaa, näyttää, kirjata, sähköpostittaa, lähettää tai muuten tuoda käytettäville mitään tuotetta joka rikkoo tekijänoikeuksia, patenttia, tavaramerkkiä, liikesalaisuuksia tai muita ihmisten tai entiteetin omistusoikeuksia. Tietyissä tapauksissa NTI lopetta toistuvasti rikkomuksiin syyllistyneiden tilit.

      7.Käyttäjän vastuuvapaus

  Käyttäjä sitoutuu puolustamaan, hyvittämään ja myöntämään NTI:lle, sen toimittajille ja jälleenmyyjille, yhteistyökumppanieille ja niiden tytäryhtiöille vastuuvapautuksen korvausvelvollisuudesta, veloista, vahingonkorvauksesta, tappioista ja menoista , mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot ja kulut, jotka liittyvät:

   
 • käyttäjän Tuotteen käyttämiseen;
 • käyttäjän Ehtojen rikkomiseen;
 • käyttäjän kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaanlukien immateriaalioikeuksien rikkomiseen; tai
 • kaikkiin korvausvelvollisuuksiin jonka käyttäjän varmuuskopio on aiheuttanut kolmannelle osapuolelle.
 •  

  Tämä vastuuvapaus velvollisuus säilyy käyttäjän tilin ja näiden Ehtojen suhteen päättymisen tai päättymispäivän jälkeen.

      8.Muutoksia Palveluihin & ehtoihin

  NTI pidättää itsellään oikeuden muuttaa, keskeyttää, tai lopettaa Palvelujen tarjouksen joko kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Vaikka ei ole velvoitettu, NTI pyrkii kaupallisesti kohtuullisin keinoin ilmoittamaan käyttäjälle tällaisestä toimenpiteestä lähettämällä sähköpostin, sisäisen asiakas-viestin tai julkaisemalla asiaa koskevia tietoja NTI:n verkkosivuilla ("Sivusto").

  NTI pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa, ja jokainen tällainen muutos tulee voimaan heti tietojen ladattua sivustolle. Kaikki materiaalimuutokset sovelletaan takautuvasti ainoastaan. Palvelujen jatkuva käyttö näiden muutosten jälkeen osoittaa, että käyttäjä on hyväksynyt muutetut Ehdot. Pysyäkseen ajan tasalla kaikista muutoksista, käyttäjän tulee tutustua uusimpiin ehtoversioihin Sivustollamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, tuotteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

      9.Ehto & suhteen päättyminen

  Nämä ehdot, ja niihin liittyvät muutokset pysyvät voimassa niin kauan kuin käyttäjä jatkaa tilin ylläpitoa tai käyttää tuotteita. Käyttäjä voi lopettaa tilinsä milloin tahansa, mistä tahansa syystä seuraamalla ohjeita ja lopettamalla Tuotteiden käytön.

  NTI voi lopettaa tilisi ja nämä ehdot välittömästi ja ilman ennakkoilmoitusta, jos käyttäjä ei uudista tilausta, maksa maksua tai laskuja niiden eräpäivänä tai muuten ei noudata näitä Ehtoja.

  Tilisi tai näiden ehtojen päättymisen tai erääntymispäivän jälkeen sinulla ei ole oikeutta jatkaa tuotteiden käyttöä etkä enää voi käyttää ja palauttaa varmuuskopiotietojasi. Lisäksi hyväksyt, että NTI ei ole velvollinen tarjoamaan sinulle tai kenellekään muulle tietojesi varmuuskopioita ja voi automaattisesti tyhjentää varmuuskopiotietosi NTI:n järjestelmästä.

      10.Takuuehdot

  KÄYTTÄJÄ HYVÄKSYY ETTÄ KÄYTTÄÄ TUOTETTA OMALLA VASTUULLAAN JA TUOTTEET TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" JA "TOIMITUSKUNNOSSA." NTI, SEN TOIMITTAJAT, JÄLLEENMYYJÄT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, JA NIIDEN TYTÄRYHTIÖT KIISTÄÄ KAIKKI VASTUUT, SUORAT JA EPÄSUORAT, MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT VASTUUT SOVELTUVUUDESTA KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTEEN. NTI, SEN TOIMITTAJAT, JÄLLEENMYYJÄT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, JA NIIDEN TYTÄRYHTIÖT EIVÄT TAKAA, ETTÄ (A) TUOTTEET TÄYTTÄVÄT VAATIMUKSESI; (B) TUOTTEEN KÄYTTÖ ON AJANMUKAISTA, KESKEYTYMÄTÖNTÄ, TURVALLISTA TAI VIRHEETÖNTÄ; (C) KAIKKI HANKKIMASI TUOTETIEDOT OVAT OIKEITA TAI LUOTETTAVIA; JA (D) MAHDOLLISET TUOTTEEN PUUTTEET TAI VIRHEET KORJATAAN

  KAIKKI MATERIAALIT; LADATUT TAI MUUTEN HANKITUTU TUOTTEITA KÄYTTÄESSÄ ON KÄYTETTÄVISSÄ OMAN HARKINTASI JA RISKISI MUKAAN, JA OLET VASTUULLINEN KAIKISTA LAITEVAHINGOISTA TAI TIEDON MENETYKSESTÄ JOTA NÄIDEN MATERIAALIEN LATAAMINEN AIHEUTTAA. SINÄ MYÖNNÄT ETTÄ TUOTTEET EIVÄT OLE TARKOITETTU TAI SOPIVA TARKOITUKSIIN JOTKA VOIVAT TUOTTAA KUOLEMAN, HENKILÖVAHINGON TAI VAKAVAN FYYSISEN- TAI YMPÄRISTÖVAHINGON.

      11.Vahingonkorvausvastuun rajoitus

  KÄYTTÄJÄ ERITYISESTI HYVÄKSYY, ETTÄ NTI, SEN TOIMITTAJAT, JÄLLEENMYYJÄT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, JA NIIDEN TYTÄRYHTIÖT EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VELVOLLINEN MAKSAMAAN MITÄÄN VAHINGONKORVAUKSIA, MUKAAN LUKIEN VAHINGONKORVAUKSET TULOJEN MENETYKSESTÄ, KÄYTÖN KESKEYTYMISESTÄ , TIETOJEN MENETYKSESTÄ, KORVAAVIEN TAVAROIDEN TAI PALVELUIDEN KUSTANNUKSESTA, TAI MUUSTA AINEETTOMASTA MENETYKSESTÄ (HUOLIMATTA SIITÄ ETTÄ OSAPUOLTA JOTA VASTAAN HAETAAN VAHINGONKORVAUKSIA ON NEUVOTTU MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA) TUOTTEEN KÄYTÖN TAI KÄYTTÖKYKENEMÄTTÖMYYDEN AIHEUTTAMANA TAI MILLÄÄN TAVALLA TUOTTEISIIN LIITTYEN.

  KÄYTTÄJÄ SUOSTUU SIIHEN ETTÄ NTI:N, SEN TOIMITTAJIEN, JÄLLEENMYYJIEN, YHTEISTYÖKUMPPANIEN, JA NIIDEN TYTÄRYHTIÖIDEN KOKONAISVASTUU TUOTTEISIIN LIITTYVISTÄ VELOISTA ON RAJOITETTU SIIHEN SUMMAAN JOKA TILISTÄ ON MAKSETTU YKSI (1) VUOSI ENNEN VAHINGONKORVAUSTA TAI SATAAN US DOLLARIIN (US$100), SEN MUKAAN KUMPI NÄISTÄ ON PIENEMPI. MIKÄLI TILI ON MAKSUTON TAI KOETILI, KÄYTTÄJÄ SUOSTUU SIIHEN ETTÄ NTI:N, SEN TOIMITTAJIEN, JÄLLEENMYYJIEN, YHTEISTYÖKUMPPANIEN, JA NIIDEN TYTÄRYHTIÖIDEN KOKONAISVASTUU TUOTTEISIIN LIITTYVISTÄ VELOISTA ON NOLLA US DOLLARIA (US$0). KÄYTTÄJÄ SUOSTUU ERITYISESTI SIIHEN, ETTÄ TÄMÄ VAHINGONKORVAUKSEN RAJOITUS ON KÄYTTÄJÄN JA NTI:N VÄLISEN OSTOPÄÄTÖKSEN PERUSELEMENTTI.

      12.Yleistä

  Käyttäjä hyväksyy, että tuotteiden käyttöön voidaan soveltaa Yhdysvaltain ja muiden maiden vienti- ja tuontivalvontaviranomaisten säännöksiä. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia viennin ja tuonnin lakeja ja määräyksiä. Käyttäjä erityisesti hyväksyy, että tuotteita ei saa viedä tai jälleenviedä maahan, jonne vienti on kielletty tai henkilöille, jotka on lueteltu Yhdysvaltain valtiovarainministeriön Erityisesti Nimitetyt Kansalaiset (Specially Designated Nationals List) luettelossa tai Yhdysvaltain kauppaministeriön Kiellettyjen henkilöiden luettelossa (Denied Persons List)-tai Entiteetti luettelossa (Entity List). Käyttämällä tuotteita käyttäjä vastaa ja takaa että ei ole missään sellaisessa maassa tai ole tällaisella listalla. Käyttäjä hyväksyy myös, että ei käytä tuotteita mihinkään sellaiseen tarkoitukseen joka on kielletty Yhdysvaltain lainsäädännössä, mukaan lukien ohjusten, ydinaseiden tai kemiallisten tai biologisten aseiden kehitys, suunnittelu, valmistus tai tuotanto.

  Nämä ehdot ja käyttäjän ja NTI:n välinen suhde on Kalifornian osavaltion hallinnoima, lukuunottamatta sen lainvalintatilanteiden määräykset. Käyttäjä sitoutuu siihen, että kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet ratkaistaan Orange Countyssa, Kaliforniassa toimivissa henkilökohtaisissa ja yksinomaisissa liittovaltion tuomioistuimissa. Immateriaalioikeuksia koskien käyttäjä hyväksyy, että NTI voi nostaa kanteen millä tahansa lainkäyttöalueella oikeuksiensa suojelemiseen tai voimassapitoon. Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälisen tavarakaupan yleissopimusta ei sovelleta näihin ehtoihin.

  Nämä ehdot muodostavat käyttäjän ja NTI:n välisen sopimuksen ja ne syrjäyttävät kaikki aikaisemmat tuotteisiin liittyvät sopimukset käyttäjän ja NTI:n välillä. Mikäli osa näistä ehdoista on pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, se osa on ymmärrettävä tavalla, joka on soveltuvan lain mukainen, joka lähinnä vastaa alkuperäistä osapuolien tarkoitusta, ja muut osat pysyvät voimassa ja käytössä. Jos NTI epäonnistuu oikeuden tai sopimusehtojen harjoittamisessa tai täytäntöönpanemisessa, se ei tarkoita näistä oikeuksista tai sopimusehdoista luovuttamista. Ellei näissä ehdoissa ole erikseen mainittu, käyttäjä hyväksyy sen että tämä sopimus ei sisällä kolmannen osapuolen edunsaajia. Käyttäjä hyväksyy, että näihin ehtoihin tai tuotteiden käyttöön liittyvä väite tai kanne on nostettava yhden (1) vuoden kuluessa kanteen perusteen syntymisestä tai se on ikuisesti suljettu pois.

  Käyttäjä ei voi määrittää tai siirtää näiden Ehtojen alaisia oikeuksia tai velvoitteita kolmannelle osapuolelle ilman NTI:n aikaisempaa kirjallista suostumusta. NTI voi vapaasti määrittää tämän Sopimuksen.