NTI felhő – szintenkénti árképzés és szabályozás

Kérdés: Hogyan történik a díjmegállapítás?
Válasz:   Az árképzési struktúrát a havi előfizetési csomagok szintjei határozzák meg. Az egyes szinteket csupán a tárhely GB-ban megadott mérete határozza meg, letöltési korláttal.

Kérdés: Mi történik akkor, ha a hónap vége előtt elérem a letöltési határt?
Válasz:   A korlát elérésekor az adott hónap további részében a megosztás és a letöltés gombok le lesznek tiltva, valamint egy figyelmeztető üzenetet küld a rendszer. A megosztás és a letöltés a következő hónap elején újra aktiválva lesz.

Kérdés: Létezik a feltöltésre vonatkozó korlátozás?
Válasz:   A fájlfeltöltés nincs korlátozva.

Kérdés: Milyen előfizetési csomagok vannak?
Válasz:   A következőkben láthatók a szintekre osztott csomag részletei.
Online tárhely mérete Letöltési korlát Előfizetési díj
16 GB tárhely 160 GB/hó 30 napos, ingyenes próbaidőszak
32 GB tárhely 320 GB/hó $4,99/hó
64 GB tárhely 640 GB/hó $9,99/hó
128 GB tárhely 1280 GB/hó $19,99/hó
256 GB tárhely 2560 GB/hó $39,99/hó
640 GB tárhely 6400 GB/hó $99,99/hó
2048 GB tárhely 20480 GB/hó $199,99/hó

Az előfizetés-váltásra vonatkozó szabályok
Kérdés: Átváltottam az előfizetésemet a $4,99/hó díjfizetési csomagra. Hogyan lesz ez kiszámlázva?
Válasz:   Automatikusan megterheljük a hitelkártyáját, és beállítjuk a havi előfizetési díjat. A fizetős szolgáltatásra fog áttérni, hacsak nem szünteti meg az előfizetést a próbaidőszak alatt.

Kérdés: Mi történik akkor, ha a hónap közepén váltok előfizetést?
Válasz:   A szintek közötti eltérés alapján arányosan számított előfizetési díjat számolunk fel. Például, ha a váltás július 13-án történik a 4,99 USD/hó szintről a 9,99 USD/hó szintre, akkor a fizetendő összeg a következőképpen alakul: ((30 - 13 + 1)/30 * 9,99 USD) - ((30 - 13 + 1)/30 * 4,99 USD) = 3,00 USD, és ez a befizetés fedezi a július hónap hátralévő részét is. A második havidíj (4,99 USD) levonására augusztus elsején kerül sor.

MEGJEGYZÉS:Abban az esetben, ha csupán egy nap maradt az aktuális hónapban, akkor csak egy nap lesz kiszámlázva az első díjfizetésnél.

Kérdés: Mi történik, ha túllépem az aktuális szinten érvényes korlátot?
Válasz:   Ha túllépi a korlátot, engedélyt kérünk a következő szintre való előfizetés-váltásra. Ha nem engedélyezi az előfizetés-váltást, akkor az nem megy végbe. Ha engedélyezi, akkor megtörténik a következő szintre való előfizetés-váltás, és a számla a már ismertetett arányossági elven alapul majd.

A visszalépésre vonatkozó szabályok
Kérdés: Alacsonyabb szintre is módosíthatom az előfizetési csomagom?
Válasz:   Igen, csak akkor van lehetőség arra, hogy visszalépjen egy alacsonyabb szintre, ha az aktuális felhasználás az alacsonyabb szint határain belül van. Ha például az $4,99/hó szintre szeretne visszalépni, de a használatban lévő tárhely mérete 64 GB, akkor nem jogosult a visszalépésre.

Kérdés: Az alacsonyabb szintre történő módosítás után is az előfizetésre alkalmazott díj lesz felszámítva?
Válasz:   Nem, az előző szint havidíja marad érvényben. Az alacsonyabb szint havidíja a következő naptári hónapban lép érvénybe.

A törlésre vonatkozó szabályok
Kérdés: Mi történik a fájljaimmal, ha kérem a fiókom törlését a próbaidőszak alatt?
Válasz:   Ha a próbaidőszak alatt törli az előfizetést, akkor az adatait a rendszer törli, de a fiók profilja (például név, e-mail cím, hitelkártyaszám stb.) megmarad.

Kérdés: Mi történik akkor, ha az előfizetési időszak közepén kérem a fiókom törlését?
Válasz:   Ha az előfizetés fennállása alatt törli azt, akkor a díjfizetési kötelezettsége a következő hónaptól kezdődően szűnik meg. Az aktuális naptári hónapért nem jogosult visszatérítésre.

Kérdés: Mennyi időm van az online fájlok eltávolítására?
Válasz:   A hónap végéig törölheti az adatait az online tárhelyéről. A fiók profilja kivételével a hónap végére minden adatát törli a rendszer.

Kivételek kezelése
Kérdés: Miért hiúsult meg a hitelkártyás tranzakcióm?
Válasz:   Lehetséges, hogy helytelen hitelkártyaadatokat adott meg, vagy lejárt a kártya érvényessége.

Kérdés: Mi történik akkor, ha meghiúsul a hitelkártyás tranzakcióm?
Válasz:   Ha a hitelkártyával végzett tranzakció meghiúsul, akkor megkezdődik a kétszer 7 napos visszaszámolási időszak:
(1) Az első 7 napos időszak: Figyelmeztető e-mailt küld a rendszer, amíg el nem végzi a szükséges módosítást, illetve az időszak végén.
(2) A második 7 napos időszak: Szintén kap a módosításra figyelmeztető e-mailt, és ha nem végzi el a módosítást, akkor a fiókját és az adatait törli a rendszer.
(3) Az első időszak végén a fiókját felfüggeszti a rendszer, a második időszak végén pedig bezárja és törli azt.
(4) Ezen két időszak alatt:
a. Ha megfelelő hitelkártyaadatokat ad meg, és megtörténik a tranzakció jóváhagyása, akkor a fiókja visszatér a normál állapotba.
MEGJEGYZÉS:A fiókja kezdeti dátuma ugyanaz marad.

b. Ha törli az előfizetést, nem végzi el a módosításokat, vagy nem biztosítja a megfelelő hitelkártyaadatokat, akkor a második időszak végén a fiókját a rendszer bezárja és törli.